> Detalle de la noticia

Què és la solidaritat i la societat organitzada en defensa dels drets humans

Data: 19/07/2018

En el marc de les accions d'educació per al desenvolupament i sensibilització, que durant els mesos de març a juny hem desenvolupat, cofinançades per l'Ajuntament de Castelló i l'Ajuntament de València, hem tingut la visita de Marcos Rodas representant de la Unión de Agricultores Minifundistas de Guatemala (UAM) contrapart de Pau i Solidaritat a Guatemala i de Lesbia Amézquita representant de Movimiento Sindical, Indígena y Campesino Guatemalteco (MSICG).

Amb aquest projecte apostem per la generació d'una ciutadania crítica coneixedora de les injustícies i les desigualtats mundials així com la visibilització dels contextos i problemes en els països i àrees on treballen els nostres socis del Sud, promovent l'acompanyament, la trobada, el coneixement mutu i l’intercanvi de sabers entre ells i la societat valenciana. Aquesta visita ens ha permés mantenir trobades amb representants polítics i de l'Administració pública, amb afiliats i afiliades de CCOO, d'altres organismes i sectors i amb la població en general.

D'aquestes visites extraiem moltes experiències i aprenentatges, agraïm als companys i a les companyes amb els quals hem pogut compartir aquests espais de reflexió, d’anàlisi i de mobilització.

Us deixem ací uns vídeos que visibilitzen el treball d'aquestes organitzacions i el compromís solidari de Pau i Solidaritat i de CCOO PV en la defensa dels drets humans i dels drets laborals.