> Detalle de la noticia

ENREDRA'T AMB EL DESENVOLUPAMENT

Data: 07/05/2018

Accions d'educació per al desenvolupament en centres de formació de persones adultes

Durant el mes de març hem donat inici a les activitats del projecte ENREDRA’T AMB EL DESENVOLUPAMENT, amb alumnat adult major matriculat en grups de neo, alfa i/o cultura base de centres de formació de persones adultes. En concret aquest projecte cofinançat per la Generalitat Valenciana té previst realitzar cursos monogràfics en quatre escoles de persones adultes de la ciutat de València, on participaran aproximadament un total de 200 alumnes i alumnes.

Durant el tercer trimestre del curs escolar 2017/2018 estem realitzant el monogràfic ENREDRA’T AMB EL DESENVOLUPAMENT, en la FPA del L’L'Alguer i en la FPA del Parc de l’Oest. En les sessions d'aula tractem temes relacionats amb la situació mediambiental, el gènere, les pautes de consum, la defensa dels drets humans… a partir de l'anàlisi de la realitat mundial i local, la reflexió sobre el nostre paper i les possibilitats de ser ciutadania activa, responsable i solidària amb el desenvolupament sostenible i la promoció dels drets humans.

Aquest projecte s'emmarca dins de les accions d'educació per al desenvolupament que des de la Fundació duem a terme tant en educació formal com no formal, i que tenen com a objectiu promoure la reflexió crítica en el nostre entorn social per a aconseguir una societat civil que qüestione i actue enfront del model de globalització, consum, producció… imperant, en favor del Desenvolupament Humà Sostenible i els Drets Humans, amb la intenció de contribuir a la construcció d'una societat compromesa, corresponsable, participativa i transformadora.