> Detalle de la noticia

La Fundació Pau i Solidaritat PV organitza la jornada "Model econòmic, treball decent i vida"

Data: 18/04/2022

La jornada, que es celebrarà la vesprada del 27 d’abril al MENADOR espai cultural de Castelló de la Plana i podrà seguir-se per streaming, pretèn ser un espai per a reflexionar entre els agents del món del treball i des de diferents perspectives de les economies transformadores sobre els impactes del model de desenvolupament hegemònic actual en el treball, en la vida de les persones i en el planeta.

Any rere any es publiquen informes que evidencien els impactes que la globalització capitalista i el model de desenvolupament hegemònic actual tenen sobre els drets humans i ambientals arreu del món posant en relleu que els drets encara no s'han globalitzat. Davant aquesta situació, cada cop són més les iniciatives, propostes i respostes que es porten endavant arreu del món -també al nostre territori- davant aquestes vulneracions de drets resultants del model econòmic.

Amb l'objectiu de fer-les visibles, de generar un espai de trobada entre agents del món del treball i les economies transformadores, i de promoure una anàlisi crítica al voltant del model de desenvolupament actual i el seu impacte sobre el treball i la sostenibilitat del medi ambient i de la vida la Fundació Pau i Solidaritat PV ha organitzat -amb el suport econòmic de l'Ajuntament de Castelló de la Plana- la jornada “Model econòmic, treball decent i vida” que tindrà lloc el 27 d'abril a les 17.45h al MENADOR espai cultural (Plaça de l'Hort dels Corders, 4, Castelló de la Plana) i que es retransmetrà en línia.


Per conèixer quines son les propostes de les economies transformadores i dels agents del treball per a la reivindicació i defensa del treball decent i la vida, i quines són les actuacions que ja s'estan desenvolupant en l'actualitat a Castelló de la Plana es comptarà amb la participació de:
Per participar en aquesta jornada, que s’organitza en el marc del projecte "XARXA ALTERNATIVA: Canviar el treball i l'economia per canviar la vida" finançat per l'Ajuntament de Castelló de la Plana, és necessari inscriure’s al formulari http://tiny.cc/27042022. L’activitat es realitzarà entre les 17.45h i les 19.45h i es podrà participar presencialment i virtual.  • Ahmed Mohamed. Tècnic de projectes en Economia Social i Solidària i en Finances Ètiques d'ACOEC .

  • Albert Fernàndez i Barberà. Secretari General de la Unió Intercomarcal Comarques del Nord de CCOO PV.

  • Ana Alicia. Secretaria de la Dona del Sindicato de Trabajadoras del Bordado a Domicilio (SITRABORDO) d'El Salvador. i membre de l'Asociación Cooperativa de Bordadoras de Panchimalco (ACOPANCHI)

  • Esther Paulo Fuertes. Directora de la Fundació Cívica Novessendes i facilitadora de municipis per l’Economia del Bé Comú.

  • Isabel Barrajón, Secretària de la Fundació Pau i Solidaritat PV i Secretària de Moviments Socials, Cooperació i Migracions.

  • Maria Medina-Vicent. Departament de Filosofia i Sociologia de la Universitat Jaume I.

  • Rosana Segura Mateo. Agència de Desenvolupament Local CastellóCrea de l’Ajuntament de Castelló de la Plana

  • Sergi Salvador Peris i Laura Rodrigo Sánchez. Socis treballadors de la Cooperativa Transversal.


COM PARTICIPAR?

1. Inscriu-te a la JORNADA a través del Formulari d'Inscripció

2. En finalitzar se't confirmarà la correcta inscripció en el formulari.

3. En cas que la teua participació siga virtual, el mateix dia de la JORNADA rebràs al correu electrònic facilitat al Formulari d’Inscripció l'enllaç d'accés a la jornada en format virtual.

Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb la Fundació Pau i Solidaritat PV en la següent adreça: edc-pauisolidaritat@pv.ccoo.es