QUÈ FEM > Publicacions

PUBLICACIONS MÉS RECENTS

MATERIALS per EDUCACIÓ FORMAL

Infantil i primària

Guia didàctica Una altra infància en aquest món

Quadern d'activitats i orientacions pedagògiques per al professorat d'educació infantil i primària, que aborda les condicions de vida dels xiquets i de les xiquetes en Mesoamèrica.

Enllaç

Exposició de fotografies Una altra infància en aquest món

Presenta la situació de la infància en Mesoamèrica a través de quatre blocs temàtics: els habitatges, les escoles, els jocs i el treball infantil. Consta de 31 cartells de 40x50cm plastificats.

Enllaç

Conte Chavela vol anar a escola

Pell morena, torrada al sol, bonica cabellera, forta és la seua veu. Així és Chavela, la xiqueta que ven tortilles, al costat del moll.

Enllaç

Conte Rai es trenca un braç

Els ulls negres, mirada alegre, un bon amic com no n’hi ha altre. Així és Raimundo, Rai per als seus amics, el xiquet que ven periòdics en la ciutat.

Enllaç

Educació secundària i cicles formatius

Quadern Interactuem. Propostes didàctiques per a educació secundària

Orientacions pedagògiques per a facilitar al professorat d'educació secundària el treball en l'aula a partir dels diferents recursos continguts en www.interactuem.org

Enllaç

Exposició En lluita contra el treball infantil

Què és el treball infantil? Per què segueixen havent-hi 152 milions de xiquets i xiquetes a tot el món que treballen? Què podem fer per eradicar-lo? Consta de sis cartells format roll-up.

Enllaç

Correspondències –vídeos i fitxes de treball per a l

Alumnat d'un institut a València comença a pensar què li diria en una carta audiovisual a joves d'un institut d'un altre país. Però què passa quan tota aqueixa experiència dóna com a resultat una xicoteta pel•lícula que arriba a un institut de Perú?

Enllaç

Cròniques audiovisuals: defensant el treball digne en el món –vídeos i fitxes de treball per a l

Les Cròniques audiovisuals són el registre audiovisual de les visites que un equip de Paz y Solidaridad Serafín Aliaga realitza a organitzacions sindicals amb les quals manté relacions de cooperació el focus de les quals és la defensa del treball digne.

ALTRES MATERIALS

Exposició El Sud treballa: efectes de la globalització al món laboral

Formes part de la globalització? Qui marca les regles del joc? Què és el treball digne? A través de 8 panells autosostenibles analitzem els efectes i actors de la globalització econòmica, els drets laborals, la solidaritat…

Enllaç

Guia sindical per a la defensa del treball en la globalització

Publicació que analitza la repercussió que la globalització té en les relacions laborals: Arreplega l'activitat del moviment sindical internacional davant dels agents de la globalització neoliberal.

Enllaç