> Detalle de la noticia

“Model econòmic, treball decent, planeta i vida”, una jornada per conèixer alternatives que posen els drets humans i ambientals en el centre.

Data: 30/05/2022

La jornada organitzada per la Fundació Pau i Solidaritat PV tindrà lloc en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/Sant Ferran 12, València) la vesprada del 6 de juny entre les 18.00h i les 20.00h i podrà seguir-se per streaming al canal de YouTube de la Fundació.

Any rere any, es publiquen informes que evidencien els impactes que la globalització capitalista i el model de desenvolupament hegemònic actual tenen sobre els drets humans i ambientals arreu del món. Any rere any hi ha també més iniciatives, propostes i respostes que es porten endavant arreu del món -també al nostre territori- davant aquestes vulneracions de drets resultants del model econòmic capitalista extractivista.


Per tal de compartir algunes de les iniciatives, propostes i respostes que es donen des de la ciutat de València per part dels agents del món del treball per oferir alternatives que respecten els drets humans i ambientals, la Fundació Pau i Solidaritat PV organitza aquesta jornada en el marc del projecte “Xarxa Alternativa: canviar el treball i l’economia per canviar la vida” subvencionat per l’Ajuntament de València amb motiu de la reivindicació del Dia Mundial del Medi Ambient que es celebra el dia 5 de juny des de 1973.


Ens acompanyaran en la jornada:


  • Belén Torres, fundadora i CEO d'EmploGreen


  • Daniel Patiño, secretari de Diàleg Social i Medi Ambient de CCOO PV

  • Isabel Barrajón, secretària de la Fundació Pau i Solidaritat PV i secretària de Mov.Socials, Cooperació i Migracions de CCOO PV 

  • José Villalba, cap de servei d'Emergència Climàtica i Transició Energètica de l'Ajuntament de València


  • Salvador Pérez, membre de Reas País Valencià, Xarxa d'economia alternativa i solidària.