QUÈ FEM > Cooperació

El Salvador

COOPERACIÓ

EL SALVADOR

EL SALVADOR

El Salvador disposa d’una extensió de 21.041 km2, i té una població total de 6.249.262 milions de persones, de la qual el 52,8 % són dones i el 47,2 % són homes.

En el seu Informe sobre desenvolupament humà 2016, el PNUD col•loca a El Salvador en la posició global 117 en relació amb l'índex de desenvolupament humà, amb un IDH en 0.680.

La Fundació Pau i Solidaritat col•labora a El Salvador amb la contrapart local Asociación Comunitaria Unida por el Agua y la Agricultura (ACUA), en el desenvolupament de projectes centrats en el desenvolupament agrari i sobirania alimentària, i que formen part del Pla estratègic d’ACUA 2016-2020 en les comunitats rurals de la serralada del Bálsamo, en els departaments de Sonsonate i La Libertad.

PROJECTES EN EXECUCIÓ:

Accés i disponibilitat d'aliments per a famílies rurals mitjançant tècniques d'agricultura sostenible i equitat de gènere en el Municipi de Comasagua. Departament de La Libertad.

Fortalecimiento productivo para 20 familias campesinas de la Comunidad El Almendral mediante sistemas de agricultura sostenible. Municipio de La Libertad. Departamento La Libertad (El Salvador)